Huisregels

Huisregels

  1. Respecteer elkaar: Alle leden moeten respect tonen voor hun medesporters, trainers en faciliteiten. Geen verbaal of fysiek geweld is toegestaan.
  2. Volg de instructies van de trainers op: Luister altijd naar de aanwijzingen en instructies van de trainers. Volg de trainingsprotocollen en -oefeningen nauwkeurig.
  3. Draag geschikte uitrusting: Zorg ervoor dat je de juiste uitrusting draagt, zoals handschoenen, scheenbeschermers en mondbeschermers. Dit is essentieel voor de veiligheid van alle deelnemers.
  4. Hygiëne is belangrijk: Houd jezelf schoon en draag altijd schone sportkleding. Zorg ervoor dat je ook je nagels kort houdt om onbedoelde verwondingen te voorkomen.
  5. Wees verantwoordelijk voor je eigen veiligheid: Leer de juiste technieken en pas ze correct toe om blessures te voorkomen. Stop direct met trainen als je pijn of ongemak ervaart en meld dit aan de trainer.
  6. Respecteer de trainingsruimte: Houd de trainingsruimte schoon en opgeruimd. Ruim na de training je gebruikte uitrusting op en zorg ervoor dat je alles netjes achterlaat.
  7. Geen intimidatie of pesten: Elk vorm van intimidatie, pesten of negatief gedrag wordt niet getolereerd. Wees vriendelijk en ondersteunend jegens elkaar.
  8. Respecteer de regels van de sportschool: Volg alle specifieke regels van de sportschool, zoals openingstijden, betalingsverplichtingen en eventuele aanvullende richtlijnen.
  9. Wees optijd!!: Wees 10-15min voor de les aanwezig!
  10. Knip je nagels: Met lange nagels word je weggestuurd!

© 2024 KasirgaSports

Design & Development by Decazoid